Escola Vista Alegre

Mataró

Lola Casas i Roald Dahl

a 19 Novembre, 2015

El passat 9 de novembre, els alumnes del Cicle Superior de l’escola vam tenir una nova experiència. Aquesta vegada va ser a l’entorn de Roald Dahl, l’autor gal•lès de qui el 2016 se celebrarà el centenari del seu naixement, i que fou el creador de personatges tan coneguts com Matilda o Charlie, el de la fàbrica de xocolata.
Aprofitant que a l’escola estem llegint llibres de Dahl –Els Culdolla, Matilda, Les bruixes, Charlie i la fàbrica de xocolata… -, i la nostra coneixença amb la Lola Casas, mestra, escriptora i amiga de Roald Dahl, va venir a fer-nos una visita i explicar-nos un munt d’aspectes de la vida d’aquest escriptor.

La Lola ens va parlar de la infantesa del Dahl, dels seus llibres, d’alguns personatges tan interessants i especials que hi apareixen, de la seva amistat, de la seva passió per la xocolata… ens va fer un retrat tan interessant i acurat que semblava que el tinguéssim al davant.

Finalment, acomiadàrem la visita, amb alguns poemes de la Lola relacionats amb la xocolata, que tant li agradava al seu amic Dahl.

Si voleu veure algunes de les imatges, cliqueu el següent enllaç!

LOLA CASAS AL VISTA ALEGRE

Les tutores de Cicle Superior


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: